"Game Changer Aamir" - Karan Johar


Dharma Productions ile birçok başarılı filme imza atan Karan Johar, geçtiğimiz günlerde Dangal için düzenlenen başarı partisine katıldı. Karan, Aamir için "game changer" ifadesini kullanmış. Türkçe anlamıyla oyun değiştirici. Yani bir olay, düşünce veya davranışta önemli değişikliklere sebep olan kişi...



Bakınız Karan Johar neler neler söylemiş;

"Aamir bir oyun değiştirici. Filmleri için benzersiz konular seçerek sinemaya yeni bir bakış açısı kazandırdı."

"Aamir Khan'ın seçtiği konular -Taare Zameen Par, Rang De Basanti, Lagaan, Dil Chahta Hai veya Dangal olsun- sinemaya yeni bir bakış açısı getirdi. Bundan dolayı bugün Pink, Neerja ve Kapoor & Sons gibi pek çok farklı film var."

"Aamir Hindistan'ın en akıllı sanatçısı. Ben kimseye bir etiket vermiyorum. Onun hakkında söyleyebileceğim tek şey, Hint film endüstrisindeki en olağanüstü yapımcı ve aktör olduğu..."

"Dangal tam bir Hint filmi. Filmin sunulma şekli olağanüstü ve duygusal olarak herkesin kalbine dokunuyordu. Son 10 yılda Dangal'dan daha iyi bir film olduğunu sanmıyorum."



** Karan Johar Dangal'ı izledikten sonra da yaptığı paylaşımla, son 10 yılda daha iyi bir film izlemediğini ve nutkunun tutulduğunu söylemişti.

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post